New Born

De geboorte van jullie zoontje of dochtertje is met recht een life event. Zo bijzonder en wonderlijk! In Nederland is het gebruikelijk om een geboortekaartje rond te sturen naar familie en vrienden. Maar hoe leuk is het om een kort filmpje mee te sturen van jullie nieuwe aanwinst?!

Of deel de geboorte van jullie kleine via Facebook, WhatsApp, Instagram of email. Zo is iedereen in korte tijd en op een unieke wijze op de hoogte. Life Events videografie maakt de beelden! 

De eerste weken na de geboorte zijn voorbij voordat je het doorhebt. Ik zorg ervoor dat je deze heerlijke momenten nog eens kunt terugzien. Een blijvende herinnering waar je van blijft genieten. Ook eventuele broertjes en zusjes worden zeker niet vergeten.

Hieronder vind je een prijsindicatie. Alles kan aangepast worden naar jouw wensen. Filmen in de eerste week, veel later, of al tijdens de bevalling? Geen probleem, precies zoals jij wilt! 

En natuurlijk zorg ik dat alles discreet wordt vastgelegd. Kijk in mijn portfolio voor enkele voorbeelden van een babyfilm. 

NEWBORN

Full HD kwaliteit

2 uur filmen op locatie

Gemonteerde film van 2 minuten

Inclusief muziekrechten

Inclusief reiskosten tot 25 km.

249 euro

Video afspelen

“Lets make memories.”

Neem een kijkje in mijn portfolio voor meer newbornfilms!