New Born

Geboortefilm

De geboorte van jullie zoontje of dochtertje is met recht een ‘life event’. Zo bijzonder en wonderlijk! Ik vind een geboorte het mooiste wat er is.  Ik leg het dan ook met heel veel plezier vast op film. Doordat je vaak in een soort roes zit tijdens je bevalling, kun je een hoop mooie momenten missen. De weeën, de ondersteuning van je partner, het eerste lichamelijke contact met je kindje, het eerste verlossende huiltje, het doorknippen van de navelstreng, en alle emoties die daarbij horen. Ook als het minder goed gaat kan een film heel goed zijn voor de verwerking. 

Van te voren plannen we een kennismakingsgesprek waarin we al jullie wensen doornemen. Vanaf het moment dat je 4 cm ontsluiting hebt, zorg ik dat ik er ben. Ik houd me dan zoveel mogelijk op de achtergrond, en vertrek pas een uur nadat jullie kindje geboren is. Heb je vragen over een geboortefilm, neem dan gerust contact op! In verband met de privacy, kan ik helaas geen geboortefilms met jullie delen.

 

Babyfilm

In Nederland is het gebruikelijk om een geboortekaartje rond te sturen naar familie en vrienden. Maar hoe leuk is het om een kort filmpje mee te sturen van jullie nieuwe aanwinst?!

Of deel de geboorte van jullie kleine via Facebook, WhatsApp, Instagram of email. Zo is iedereen in korte tijd en op een unieke wijze op de hoogte.

De eerste weken na de geboorte zijn voorbij voordat je het doorhebt. Ik zorg ervoor dat je deze heerlijke momenten nog eens kunt terugzien. Een blijvende herinnering waar je van blijft genieten. Ook eventuele broertjes en zusjes worden zeker niet vergeten.

Hieronder vind je een prijsindicatie. Alles kan aangepast worden naar jouw wensen. Filmen in de eerste week, veel later, of al tijdens de bevalling? Geen probleem, precies zoals jij wilt! 

En natuurlijk zorg ik dat alles discreet wordt vastgelegd. Kijk in mijn portfolio voor enkele voorbeelden van een babyfilm. 

Geboortefilm

Full HD kwaliteit

Aanwezig vanaf 4 cm ontsluiting

Gemonteerde film van 5 minuten

Inclusief muziekrechten

Inclusief reiskosten tot 25 km.

Filmen tot 1 uur na de geboorte

*Vanaf 1200 euro

Babyfilm

Full HD kwaliteit

1-2 uur filmen op locatie

Gemonteerde film van 2 minuten

Inclusief muziekrechten

Inclusief reiskosten tot 25 km.

 

375 euro

Video afspelen

“Lets make memories.”

Neem een kijkje in mijn portfolio voor meer newbornfilms!